Zelf ontwerpen

ontwerphet.nl

Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpenbadkamer ontwerpen?

Je badkamer ontwerpen op internet? Kijk dan voor een badkamer ontwerp naar online mogelijkheden om een mooie badkamertekening te maken. Vaak zelfs in 3d. Onder advies en de online badkamer-design mogelijkheden die wij gevonden hebben.

Badkamer met daglicht

Badkamer verlichting is belangrijk, maar daglicht geeft het meest natuurlijke effect aan de badkamer. Daglicht is rustgevend. De kleuren in je badkamer komen vaak beter tot hun recht en bovendien geeft daglicht een gevoel van ruimte. Met onder andere Velux Dakramen, de Solar Tube of de Solar Spot kan je daglicht in je badkamer creëren. Het is de moeite waard.

WC's in de badkamer

Vieze luchtjes in de badkamer? Wat dacht u van een toilet met afzuiging? Luchtverfrisser werken nooit echt goed, maar als u afzuiging inbouwt in uw toilet blijft uw badkamers verschoond van geurtjes. Een ander goed idee, als u de ruimte heeft, is het plaatsen van een urinoir in uw badkamer. Dat houdt uw badkamer hygiënisch en vrij van geurtjes, een moderne urinoir heeft net als uw toilet een afsluitbare klep. Een andere trend voor de WC in uw badkamer is de Toilet met ingebouwd bidet. Als u klaar bent met uw toiletbezoek kunt u met een warme straal uw zitvlak laten reinigen.

Zwart sanitair in badkamer

Badkamers waren doorgaans uitgerust met witte keramische elemanten. In de jaren '70 en '80 kwamer er allerlei kleuren keramiek in de badkamer. De laatste trend voor uw badkamer is zwart keramiek. Uw badkamer krijgt daarmee een chique uitstraling. Denk aan strak vormgegeven badkamers met zwarte badmeubels, wc-potten en wastafels maar ook aan badkamer accessoires als vazen, potten of uw tandenborstelbeker.

Badkamer met inloopdouche

Waar voorheen elke badkamer was ingericht met een douchebak zijn tegenwoordig de inloopdouches in. Met een inloopdouche creëer je een gelijkvloerse badkamer. Daarmee ziet uw badkamer er een stuk strakker uit. Voor een inloopdouche in de badkamer heb je een overloopgoot of drain nodig om al het water op te vangen. 

Badkamer met TV

Radio en/of TV in de badkamer wordt een van de meest gekozen extra accessoires voor de badkamer. Er zijn steeds meer mogelijkheden voor inbouw, opbouw en portable TV's voor in de badkamer. In de badkamer is het natuurlijk belangrijk zijn dat een TV waterdicht is. Hetzelfde geldt ook voor de speakers en de afstandbediening.

Badkamer met zacht sluitende wc bril

Een luxe extra voor uw badkamer is de zogenaamde soft closing toiletbril. Door middel van scharnier met demping sluit de zitting langzaam bij het dicht vallen. Een dergelijke bril is verkrijgbaar voor alle soorten en maten toiletten en is ook achteraf nog te installeeren.