Zelf ontwerpen

ontwerphet.nl

Keukenrenovatie goedkoper dan nieuwe keuken

KeukenrenovatieWilt u graag een nieuwe keuken maar kunt u niet veel geld uitgeven? Zoek dan een vakman die uw keuken wil renoveren.  Voor een renovatie van de keuken bestaan vele mogelijkheden die vrijwel altijd goedkoper uitpakken dan een nieuwe keuken.

 

10% Korting op je keukenrenovatie?

Korting krijgen op een keukenrenovatie is vaak een kwestie van onderhandelen. Ga niet akkoord met de eerste offerte die je ontvangt. Een keukenrenovatie kan een dure klus worden als je niet uitkijkt.

Als je het goed aanpakt is een keukenrenovatie goedkoper dan een nieuwe keuken, veel goedkoper!

 

Hét grote voordeel van keukenrenovatie is dat een renovatie veel goedkoper is dan een nieuwe keuken terwijl een keukenrenovatie een vrijwel nieuwe keuken als eindresultaat geeft die de waarde van je huis aardig opkrikt. Nadeel van een keukenrenovatie is dat je minder keuzemogelijkheden hebt dan met een nieuwe keuken. Waar je met een nieuwe keuken heel je keukeninrichting volledig zelf kan bepalen moet je je bij ene keukenrenovatie aan je bestaande indeling houden. Voorwaarde van een keukenrenovatie is natuurlijk wel dat het geraamte van uw oude keuken nog in goede staat is.

 

 

Keukenrenovatie, hoe werkt het?

 

Het is heel eenvoudig. Je gebruikt van je bestaande keukenkastjes, leidingwerk zoals gas, electriciteit en waterleiding. Je hoeft dan alleen de kastdeurtjes, werkblad of de grepen te vervangen en dat scheelt je de nodige kosten. Wil je meer informatie over een keukenrenovatie door Grando dan kan je hier informatie aanvragen. Doe je dat via Grando Keukens dan krijg je 10% korting op je keukenrenovatie.

Grando Keukens info-aanvraag

Om informatie aan te vragen voor een goede offerte kun je bij Grando Keukens terecht. Vergeet niet ook andere bedrijven om een offerte te vragen.

In de crisistijd krijgen keuken- en meubelzaken ook klappen te verduren. Al 3 jaar daalt de omzet in de meubel en keukenbranche. Hier staat tegenover dat er een trend in duurzaamheid ontstaat die meer en meer leidt tot keukenrenovaties. Dus sla uw slag voor uw nieuwe keuken en denk eens aan een keukenrenovatie!